2012. május 5., szombat

Beindult a duma-parti


Azért tudnak tündériek is lenni, meg nyilvánosan igen csak jól neveltnek adják elő magukat! De ez csak a látszat, mert valójában mindkettő vérbeli kisördög!!!
Ja, és Gréti most már kezd ellenállni, ha olyan ruhát akarok ráadni, ami neki "épp most" nem tetszik! Eddig olyan jó volt, hogy kiválasztottam nekik este a ruhát, reggel simán feladtam rájuk és elindultunk az utunkra! Na a héten már párszor késésben voltunk, csak mert a kisasszony ellenkezett! Tegnap például 15 perc küzdelem után Lillinek sikerült feladnia rá a mellényét!?! :) Mi lesz még itt? Én már most készen vagyok, pedig még csak ezután jön a java!
Anyuék is voltak itt a hétvégén. A lányok élvezték, viszont a délutáni alvás el is maradt párszor, mert egyszerűen nem akartak lefeküdni! Estére már kezelhetetlenné váltak, annyira kipurcantak. Még a fürdés is sírás-rívás közepette lett elvégezve.

















 
És jártunk Ákiéknál is. Áki nagyon jól viselte a csajok terrorját! És még aludni is tudott mellettük, bár néha nagyon nem akartak csendben maradni.







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése